Over ons

Onze Ambitie

 

Corporates inschakelen om samen met stakeholders hun costomer base energie onafhankelijk te krijgen.

Doormiddel van keten samenwerking CO2 uitstoot verlagen.

Geen energiekosten voor consumenten!

Duurzame energie

Grote bedrijven moeten hun verantwoordelijkheid nemen door hun keten te verduurzamen. Onze software is de tool daarvoor op consumenten niveau.

Besparen versus produceren

Besparen is 3 keer meer effectief dan groen produceren. Bespaar gedrag van consumenten begint thuis. We beginnen met het verduurzamen van wonigen van werknemers en consumenten.

Wie zijn wij?

Wij zijn 5 individuen in een team. 

Dit zijn wij!

Dirk ten Have

Dirk

heeft ruim 25 jaar ervaring als commercieel directeur binnen de automotive. Sinds 2014 heeft hij het roer omgegooid en is zich gaan focussen op het groener maken van zijn directe omgeving. Hij ziet de Efficiator als DE oplossing om de duurzaamheid structureel in Nederland echt op de kaar te krijgen. 

 

Richard van Ravenstein

Richard

is een geboren ondernemer die graag een positieve impact wil hebben op de maatschappij. Als initiatiefnemer van de Efficiator kan hij deze kwaliteiten combineren. Richard is op dit moment voorzitter van de VOEG, de vereniging voor kleine energie maatschappijen.

Sander HartwigSander

heeft met zijn passie voor de autmotive branche de energie transitie op het gebie van mobiliteit bestudeerd. Hij deed dit op het IVA-Driebergen. Daar leerde hij van alles over de transitie van fossiel naar elektrisch vervoer. Sander heeft een voorliefde voor duurzame innovaties en daagt anderen graag uit om passende oplossingen te ontwikkelen.