Nieuws

Kosten besparen door te verduurzamen
02-01-2017

We willen allemaal een lagere CO2 uitstoot en nog liever willen we niet meer betalen voor energie. Dat beide mogelijk is bewijzen steeds meer mensen die hun huis volledig verduurzamen. Toch is het niet voor iedereen weggelegd om zoveel tijd, kennis en moeite te steken in iets waar ze geen verstand van of zin in hebben. Dat is begrijpelijk en daarom willen wij het volledige proces om woningen te retrofitten automatiseren. Lees meer

 

 

Energie wordt duurder
11-11-2016

Jouw energierekening gaat met 20 euro toenemen. Waarom gaan we niet massaal die 20 euro investeren in de Efficiator. Hier bespaar je geld mee en heb je je investering al weer terugverdient. Lees hier meer.

 

De keten regisseur
30-12-2016

In een snel veranderende energiemarkt, waarin consumenten en opdrachtgevers in toenemend tempo verduurzamen, moet efficiëntie prioriteit hebben. Gebruikers én leveranciers van energie en verduurzamende producten spelen daarin beiden een gelijke rol. meer lezen ... 

 

 

Crowdfunden
01-11-2016

Momenteel wordt er keihard gewerkt aan een crowdfunding campagne. Het platform is gekozen en we zijn druk bezig met de voorbereidingen. Wanneer de campagne officieel van start gaat laten wij dit direct weten. Iedereen kan al investeren vanaf 20 euro. Een klein geheimpje, je krijgt voor dat bedrag ook al de Efficiator, heb dus nog even geduld.  

 

Nieuw kantoor
14-11-2016

De Noordsingel is vanaf heden onze nieuwe werklocatie. Kom een keertje langs voor een kop koffie en een goed gesprek. In deze ruimte heeft ons team de rust en focus om maximaal te presteren zodat iedereen straks de Efficiator kan downloaden en gebruiken.